De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   apr 16

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om anderen een plezierige ochtend, middag en/of avond te bezorgen? Wij zijn nu zo’n 10 jaar operationeel, en ons vrijwilligersbestand is toe aan een aanvulling. De inzet voor chauffeurs en begeleiders, is ongeveer 2 activiteiten per maand. 

Meldt u dan aan als VRIJWILLIGER.

Dit alles zouden wij niet kunnen organiseren zonder vrijwilligers! Versterk ons team.

Wij zijn op zoek naar:

Begeleiders:

Chauffeurs:

Web beheerder.

Administratieve krachten:

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar een 2-tal administratieve krachten, die ervaring hebben op het gebied van administratieve ondersteuning, meedenkt en samen met het team de activiteiten van de Borselse Sprinter vorm geeft

De taak van de administratieve kracht is o.a.

  • Organiseert de uitstapjes die de Sprinter wekelijks rijdt. Dit houdt in, het organiseren van het gehele voortraject ( uitzoeken, afspraken en reserveringen maken):
  • Is de bel-ochtenden, in overleg,  (maandag en woensdag van 09.00 – 12.00) beschikbaar vanuit de thuissituatie:
  • Administratieve ondersteuning.

Wij verwachten van de vrijwilliger

Dat hij/zij actief meedenkt en meewerkt om de plannen van de Borselse Sprinter in de gemeente Borsele verder uit te bouwen.

 

Wij bieden de vrijwilliger

– Een prettige werksfeer en een goede begeleiding.

– Een kilometervergoeding.

– Een enthousiast bestuursteam en een fijne samenwerking.

– Een vrijwilligersverzekering.

 

dsc_5894

Natuurlijk krijgt ook u een kilometervergoeding van huis naar de standplaats van de bus. Daarnaast sluiten wij ook diverse verzekeringen voor u af.  Ook mag u als begeleider gratis mee naar de activiteiten die u begeleid.

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. U kunt natuurlijk ook even het Vrijwilligershuis (Tel.0113 311999) bellen en vragen naar mevr. L. Duvekot

 

Teneinde het formulier door te kunnen sturen dient u in het bovenstaande witte vlak, een "Enter"te geven. Zodra het vak aangevinkt is, op de knop VERZENDEN drukken.