De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   apr 16

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om anderen een plezierige ochtend, middag en/of avond te bezorgen? Wij zijn nu zo’n 8 jaar operationeel, en ons vrijwilligersbestand is toe aan een aanvulling. De inzet voor chauffeurs en begeleiders, is ongeveer 2 activiteiten per maand.

Meldt u dan aan als VRIJWILLIGER.

Wij zijn op zoek naar:

De Borselse Sprinter draait op vrijwilligers. Om ons team op sterkte te houden zijn we op zoek naar administratief vrijwilligers die zich willen inzetten voor dit fijne project.

de Borselse Sprinter. Inwoners uit de gemeente Borsele, jong en oud, mantelzorgers of andere belangstellenden, die niet in staat zijn zelfstandig activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen, kunnen van de Borselse Sprinter gebruik maken. De bus is volledig aangepast en er is ruimte voor twee rolstoelen. De bus rijdt overal naartoe en tijdens de rit is het gebruikelijk om samen van een consumptie te genieten. Het activiteitenprogramma treft u in de Bevelandse Bode, op de websites www.vrijwilligershuis.nl en www.borselsesprinter.nl 

Dit alles zouden wij niet kunnen organiseren zonder vrijwilligers! Versterk ons team.

Wij zijn op zoek naar:

Vacature administratief vrijwilliger

Ter versterking van het team administratieve vrijwilligers zoeken wij extra handjes.
Samen met de andere administratief vrijwilligers draagt u zorg voor de leuke uitstapjes die de Borselse Sprinter wekelijks organiseert.

Wij zoeken iemand die: ervaring heeft op het gebied van administratieve ondersteuning, meedenkt en samen met het team de activiteiten van de Borselse Sprinter vorm geeft, beschikbaar is en om, in overleg, mee te draaien op maandag- en woensdagochtend van 09.00-12.00 uur vanuit uw thuissituatie.

Vacature Bestuur

Binnen het bestuur zijn er nog diverse vacatures.  Wij  zoeken nog  naar  een NIEUW bestuurslid

  • Algemeen bestuurslid.

Wij verwachten van de vrijwilliger

Dat hij/zij actief meedenkt en meewerkt om de plannen van de Borselse Sprinter in de gemeente Borsele verder uit te bouwen.

Wij bieden de vrijwilliger

– Een prettige werksfeer en een goede begeleiding.

– Een kilometervergoeding.

– Een enthousiast bestuursteam en een fijne samenwerking.

– Een vrijwilligersverzekering.

 

dsc_5894

Natuurlijk krijgt ook u een kilometervergoeding van huis naar de standplaats van de bus. Daarnaast sluiten wij ook diverse verzekeringen voor u af.  Ook mag u als begeleider gratis mee naar de activiteiten die u begeleid.

 

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. U kunt natuurlijk ook even het Vrijwilligershuis (Tel.0113 311999) bellen en vragen naar mevr. L. Duvekot

 

Teneinde het formulier door te kunnen sturen dient u in het bovenstaande witte vlak, een "Enter"te geven. Zodra het vak aangevinkt is, op de knop VERZENDEN drukken.