De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   sep 23

Van de nieuwe voorzitter

Voor ik de vlag uitsteek, wil ik u eerst laten weten wie ik ben die de vlag gaat uitsteken!

Ik ben Ad Lijmbach en woon in Lewedorp, getrouwd, twee kinderen en twee kleinkinderen.

Een paar maanden geleden zocht het bestuur een nieuwe voorzitter voor de Sprinter en iemand wist wel iemand die bekend was met vrijwilligerswerk. Die heeft dan vast nog wel een gaatje dachten ze, en na wat nadenken en een goed gesprek met het bestuur, had ik het gevoel daar in een fijne club terecht te komen. Kortom, zo is het gegaan en ik hoop op een mooie samenwerking met het bestuur, de ondersteuning, maar vooral de vele enthousiaste vrijwilligers. Een aantal heb ik al ontmoet op de ‘terugkomdag’ na alles wat we in meer of mindere mate hebben meegemaakt in de afgelopen anderhalf jaar.

Op die dag hebben we ook afscheid genomen van Dik van den Bos die zich breed heeft ingezet voor de Sprinter. Terecht werd hij daarvoor in het zonnetje gezet.

Dan kom ik dus bij die vlag,

want de Sprinter gaat op 4 oktober weer rijden!

Alle zaakjes die er nodig zijn om de gebruikers van de Sprinter er weer enthousiast voor te maken worden in gang gezet en met de nieuwsbrief, de informatie in de Bode, en de website komen we weer bij u terug.

We hopen dat u deze leuke afleiding zeker niet vergeten bent en we gaan weer zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod van uitstapjes.

Extra aandacht vraag ik om u toch vooral aan de laatste restanten van de coronaregels te houden. Zorg in ieder geval voor de QR-code van uw vaccinatie of een actuele negatieve test als u meegaat. Zo brengt u de vrijwilligers niet in verlegenheid om voor een veilig vervoer te zorgen.

Als het gaat zoals we hopen, kunnen we dan uitkijken naar een prachtige herstart van de Sprinter!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.