De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   apr 18

Algemene informatie

Beste deelnemers,


Zoals de zon de afgelopen tijd al uitbundig scheen, hopen we dit ook voor juli. Het is weer een mooi pro- gramma. Zo rijden we mooie rondritten door Zeeland en Noord-Brabant, genieten van een heerlijk diner en/of lunch, bekijken een stukje Nederland vanaf het water en bezoeken verschillende markten en winkelen uitgebreid in Hellevoetsluis.


Nu het aantal coronabesmettingen weer stijgt willen we u dringend verzoeken om elkaar te beschermen en bij klachten thuis te blijven.


Aangepaste prijzen


Voor het gemak van u en onze vrijwilligers worden de prijzen van drinken bij lunch/diner voortaan exclusief.

Door de prijsstijgingen moet voor koffie en lekkers meer worden betaald. Door deze maatregelen gaan de ritprijzen van eerstgenoemde ritten omlaag, maar van de tweede omhoog.


Vriendelijk verzoeken we u bij voorkeur met uw pinpas te betalen!


Gebruikt u een rolstoel of rollator? Graag doorgeven bij aanmelden.

Maandag 27 juni is er van 9 tot 10.30 uur een extra nummer om aan te melden; u kunt dan ook bellen naar :

06-30256386

Vrijwilliger gezocht

We zijn dringend opzoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de administratie! Bent u of kent u de persoon die wij zoeken? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vrijwilligershuis.

VOOR WIE IS DE BUS BEDOELD?

De bus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele – jong en oud – die niet of moeilijk in staat zijn activiteiten te bezoeken en dit graag met anderen willen doen. Ook mantelzorgers, hulpbehoevenden en inwoners uit zorgwoningen kunnen gebruik maken van de bus. De bus is volledig aangepast. Hierdoor is er plaats voor twee rolstoelen.dsc_5916

WAT KOST EEN RIT?

De kosten van een rit met de  Borselse Sprinter zijn afhankelijk van de activiteit. U vindt de kosten in het activiteiten programma.

BIJDRAGEREGELING MINIMABELEID

De activiteiten van de  Borselse Sprinter  komen in aanmerking voor de Bijdrageregeling Minimabeleid vanuit het Declaratiefonds  van GR de Bevelanden waaraan de gemeente Borsele deelneemt.  Wilt u weten of hiervoor in aanmerking komt? Ga dan naar de bovenstaande link (Bijdrageregeling Minimabeleid). Hier vindt U een uitgebreide toelichting of u in aanmerking komt voor deze bijdrage. Tevens staan er aan het eind de aanvraag- en declaratie formulieren  U kunt ook  contact opnemen  met de GR de Bevelanden afdeling WIZ, Telefoon (0113) 239100. E mail: info@grdebevelanden.nldsc_5892

 

HUREN BORSELSE SPRINTER?

Instellingen en vrijwilligersorganisaties kunnen de bus huren. De activiteit waarvoor de bus gebruikt wordt, moet aansluiten bij het concept van de  Borselse Sprinter. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

  •  info@borselsesprinter.nl  ;
  • onze Administratieve medewerker J. Slabbekoorn, E-mail  sprinterjan@solcon.nl ;
  • of op één van onze bel-ochtenden maandag of woensdag tel. nr. 06-52560982 .

 

dsc_5958dsc_5961

 

CADEAUBON 

Vindt u het ook zo moeilijk wat u nu weer eens cadeau kan geven aan uw vriend(in), buurvrouw/-man, ouder(s), familielid of andere bekenden? Wij hebben een goed idee voor u! Geeft u ze een:

Cadeaubon van de Borselse Sprinter!

Wij hebben cadeaubonnen te koop voor € 10,00 en € 20,00. Deze zijn tot 2 jaar na uitgifte geldig om een rit mee te maken.

U zoekt in het Sprinternieuws of op de website een leuke rit naar keuze.

Vervolgens belt u tijdens de belochtend (ma en wo van 09.00 – 12.00 uur) en reserveert u. De Borselse Sprinter doet de rest.

Komt de ritprijs niet overeen met de waarde van de cadeaubon, dan vult u het bedrag aan. Het kan ook zo zijn dat de rit die u gaat maken goedkoper is. Dan krijgt u het overschot terug.

Een fijn cadeau voor gever en ontvanger! 

Waar koop ik cadeaubonnen van de Borselse Sprinter

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via St. Vrienden van de Borselse Sprinter, contactpersoon: de heer Henk Meulmeester, telefoonnummer 06 39135399