De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   jul 21

CADEAUBONNEN “Borselse Sprinter”

Vindt u het ook zo moeilijk wat u nu weer eens cadeau kan geven aan uw vriend(in), buurvrouw/-man, ouder(s), familielid of andere bekenden? Wij hebben een goed idee voor u! Geeft u ze een:

Cadeaubon van de Borselse Sprinter!

Wij hebben cadeaubonnen te koop voor € 10,00 en € 20,00. Deze zijn tot 2 jaar na uitgifte geldig om een rit mee te maken.

U zoekt in het Sprinternieuws of op de website een leuke rit naar keuze.

Vervolgens belt u tijdens de belochtend (ma en wo van 09.00 – 12.00 uur) en reserveert u. De Borselse Sprinter doet de rest.

Komt de ritprijs niet overeen met de waarde van de cadeaubon, dan vult u het bedrag aan. Het kan ook zo zijn dat de rit die u gaat maken goedkoper is. Dan krijgt u het overschot terug.

Een fijn cadeau voor gever en ontvanger! 

Waar koop ik cadeaubonnen van de Borselse Sprinter

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via St. Vrienden van de Borselse Sprinter, contactpersoon: de heer Henk Meulmeester, telefoonnummer 06 39135399

 Activiteitenoverzicht Borselse Sprinter

Een uitgebreide beschrijving van de activiteiten die er nu en in de komende periode plaats vinden, treft u aan op de webpagina “ACTIVITEITEN”.

Wilt u het Sprinternieuws regelmatig ontvangen? Bel het VrijwilligersHuis (0113) 311999 of mail uw adresgegevens naar info@borselsesprinter.nl

 Voor wie is de Borselse Sprinter

De bus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele – jong en oud – die niet in staat zijn activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen. Ook mantelzorgers, hulpbehoevenden en inwoners uit zorgwoningen kunnen gebruik maken van de bus. De bus is volledig aangepast. Hierdoor is er plaats voor twee rolstoelen. U wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht.

 

AANMELDEN? AFMELDEN? Bel 06 – 52560982
maandag- of woensdagmorgen, 9 – 12 uur.
Weet u een paar dagen voordien dat u toch niet mee kunt!
Geef dat dan door op maandag– of woensdagmorgen!
In het uiterste geval kunt u de bustelefoon bellen: 06 – 52560981

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.