De Borselse sprinter

Sprinternieuws

   jul 21

CADEAUBONNEN “Borselse Sprinter”

Vindt u het ook zo moeilijk wat u nu weer eens cadeau kan geven aan uw vriend(in), buurvrouw/-man, ouder(s), familielid of andere bekenden? Wij hebben een goed idee voor u! Geeft u ze een:

Cadeaubon van de Borselse Sprinter!

Als gever kunt u de hoogte van het bedrag bepalen, als ontvanger zoekt u in het Sprinternieuws of op de website een leuke rit naar keuze en de Borselse Sprinter doet de rest. Een fijn cadeau voor gever en ontvanger!

 Waar koop ik cadeaubonnen van de Borselse Sprinter

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via St. Vrienden van de Borselse Sprinter, contactpersoon: de heer Henk Meulmeester, telefoonnummer 06 39135399

 Activiteitenoverzicht Borselse Sprinter

Een uitgebreide beschrijving van de activiteiten die er nu en in de komende periode plaats vinden, treft u aan op de webpagina “ACTIVITEITEN”.

Wilt u het Sprinternieuws regelmatig ontvangen? Bel het VrijwilligersHuis (0113) 311999 of mail uw adresgegevens naar info@borselsesprinter.nl

 Voor wie is de Borselse Sprinter

De bus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele – jong en oud – die niet in staat zijn activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen. Ook mantelzorgers, hulpbehoevenden en inwoners uit zorgwoningen kunnen gebruik maken van de bus. De bus is volledig aangepast. Hierdoor is er plaats voor twee rolstoelen. U wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.